maanantai 7. marraskuuta 2016

Oppimispäiväkirja viikko 44

Maanantai
Maanantai aamun aloitimme fysiikan opiskelulla, jossa vertailimme lamppuja ja laskimme oman veden kulutusta. Fysiikan jälkeen teimme englantia, jossa kävimme läpi ihmisen osia, joita tällä alalla täytyy tietää. Sen jälkeen saimme hetken tehdä työelämäntaidot kurssin tehtäviä ja lopuksi Goldwellin edustaja oli esittelemässä KAO Salon Division toimintaa ja Goldwellin tuotteita.


Tiistai
Tiistaina aloitimme äidinkielellä. Sen jälkeen laskimme matikkaa ja saimme koko viiden viikon matikan tehtävät tehtyä. Sitten jatkoimme minä parturi-kampaajana tehtäviä.


Keskiviikko

Keskiviikko aamuna olisi ollut taas matikkaa, mutta olimme laskenut ne jo, joten oli aika vapaa aamu. Sitten teimme taas äidinkielen ryhmätehtäviä ja lopuksi minä parturi-kampaajana tehtäviä.


Torstai

Torstai aamuna meillä oli fysiikkaa, jossa kävimme läpi mitä hiuksessa tapahtuu, kun siihen käytetään kuumia rautoja. Sen jälkeen oli englantia, jossa käytiin läpi hiuksista englanniksi. Lopuksi teimme työelämäntaidot tehtäviä.


Perjantai
Perjantai aamuna oli matikkaa, jolloin taisin tehdä englannin tehtäviä, joissa olin hieman jäljessä. Ja lopuksi äidinkieltä ja teimme asiakirjoja, jotka kuuluu äidinkieli 3:n tehtäviin.


Tiimityöskentely sujuu edelleen tosi hyvin! Mutta olemme aika paljon nyt etuajassa aikataulusta, joka on sinänsä hyvä juttu mutta myös huono juttu, sillä on aika tekemätön fiilis välillä kun on tehnyt jo sen kerran tehtävät.

1 kommentti: